Κάνουμε την ιδέα σας πράξη!
  Στείλτε μας το γραφίστικο αρχείο που έχετε και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Σχετικά με εμάς

ΔΕΛΤΑ Μηχανουργική Ηράκλειο Κρήτης

Εταιρεία

Η ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΗ είναι μια νέα επιχείρηση που δραστηριοποιείτε στη βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου στο τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, βελτιώσεων μηχανημάτων παραγωγής εξαρτημάτων γεωργικών και βιομηχανικών μηχανημάτων.

Η επιχείρηση λειτουργεί υπό την διεύθυνση του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΙΛΤ.ΧΑΙΡΕΤΗ με εμπειρία 20 χρόνια στο τομέα της κατασκευής και βελτίωσης μηχανημάτων.

Στόχος μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες των πελατών μας δίνοντας προτεραιότητα στην κατανόηση των αναγκών και ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζει το κάθε αντικείμενο εργασίας. Στη συνέπεια της δουλειάς μας για να είμαστε στα προκαθορισμένα πλαίσια των χρόνων παράδοσης και να προσαρμοστούμε στα νέα οικονομικά δεδομένα της εποχής ώστε να είμαστε πιο προσιτοί στην αγορά.

 • Σύγχρονος Εξοπλισμός
 • Απόλυτη Ακρίβεια
 • Εξειδικευμένο προσωπικό
 • Υπερσύγχρονο Λογισμικό

Εξειδικευμένο προσωπικό

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να εξετάσει τις ανάγκες σας και να προτείνει τη βέλτιστη δυνατή λύση σε κάθε περίπτωση.

Υπερσύχρονος Εξοπλισμός

Το μηχανουργείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα που εγγυώνται την ακρίβεια αλλά και την ποιότητα κάθε κατασκευής.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Η ΔΕΛΤΑ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΗ είναι μια δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία που συνδυάζει την παράδοση και την πείρα με την σύγχρονη οργάνωση και το τεχνολογικό εξοπλισμό. Πρόσφατα αναβαθμίστηκε με την προμήθεια 2 νέων μηχανημάτων CNC, τελευταίας τεχνολογίας, από την Αμερικάνικη εταιρεία Haas.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας, για να εξετάσει τις ανάγκες σας και να προτείνει τη βέλτιστη δυνατή λύση σε κάθε περίπτωση. Βασικό μέλημα μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν και παραμένει η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας

 • Σύγχρονο
  Εξοπλισμό
 • Απόλυτη
  Συνέπεια
 • Έμπειρο
  Προσωπικό

Γραμμή Έργου

1

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Υλοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας ξεκινώντας από την μελέτη και το σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή και την συναρμολόγηση.
2

Σχεδιασμός

Διαθέτουμε κατάρτιση που μας επιτρέπει το σχεδιασμό σε λογισμικά προγράμματα CAD / CAM ακόμα και σε ανάπτυξη νέων προϊόντων. Ανάλογα με με ...
3

Υλοποίηση

Χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά κατασκευάζουμε είτε ένα κομμάτι, είτε σειρά παραγωγής βασιζόμενοι στις ανάγκες σας
4

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Όσο το δυνατό πιο συνεπής στους χρόνους μας κατανοώντας την βελτίωση στην αποδοτικότητα της παραγωγής σας.